skip to Main Content

Burlibrød

Et snadder steinovnsbakt helgebrød som vi baker på fredager.

Brødet er en favoritt i Sveits der jeg fikk oppskriften, da jeg var på bakeskole hos Richemont i Luzerne.

Inneholder: vann, speltmel, grov rug og hvete. gjær, salt.

Bestill dette produktet

    * Felt med stjerner må fylles ut.
    * Betaling ved henting.
    * Forhåndsbetaling kan skje med Vipps. Vipps-nummeret:124319. Da må det komme klart frem i bestillingen at betaling er gjort.
    * Du vil også motta e-post bekreftelse fra bakeriet på din bestilling, innen neste påfølgende arbeidsdag.
    * All bestilling må vær innen 24 timer før hentetidspunkt.
    * Kake til lørdager må hentes fredag ettermiddag. (Lørdag stengt)

    Navn + Etternavn:*
    E-post:*
    Telefonummer:*
    Ønsket hentetidspunkt - Dag og dato:*
    Ønsket hentetidspunkt - klokkeslett:*
    Størrelse på kaken:*
    Tekst på kake:
    Anledning:

    Beskjed til bakeriet:

    Bilde på kaken: (210,- kroner ekstra)

    Last opp bilde:
    Filtype: PNG - JPG - JPEG - PDF (Max 8mb)

    Jeg samtykker og bekrefter min bestilling. Du vil får epost kopi av innsendt skjema.

    Back To Top