skip to Main Content

Burlibrød

Burlibrød

Et snadder steinovnsbakt helgebrød som vi baker på fredager.

Brødet er en favoritt i Sveits der jeg fikk oppskriften, da jeg var på bakeskole hos Richemont i Luzerne.

Inneholder: vann, speltmel, grov rug og hvete. gjær, salt.

Bestill dette produktet

Navn + Etternavn: *
Din epost: *
Telefonummer: *
Tekst på kake:
Anledning: (Eks: Bryllup, konfirmasjon, begravelse m.m)
Ønsket hentetidspunkt: (Dato & Klokkeslett)

Bestilling:
* Størrelse, eller annen viktig informasjon.

* Betaling ved henting.
* Forhåndsbetaling kan skje med Vipps. Vipps-nummeret:124319. Da må det komme klart frem i bestillingen at betaling er gjort.
* Du får epost kopi av innsendt skjema.
* Du vil også motta bekreftelse fra oss på din bestilling, innen neste påfølgende arbeidsdag.
* All bestilling må vær innen 24 timer før hentetidspunkt.
* Kake til lørdager må hentes fredag ettermiddag. (Lørdag stengt)

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top